FÖRETAG

Haco Rollen AB

Haco Rollen grundades 1979. Företaget har idag 11 stycken anställda.

Vår affärside är att utveckla, tillverka och marknadsföra produkter till bl a industrin och hjälpmedelssektorn. Vårt mål är att erbjuda produkter med god funktion och design, hög kvalitet och till konkurrenskraftiga priser. Vi sätter kunden i fokus och strävar efter att ha ett gott samarbete med Dig som kund.

Haco Rollen ska vara det lilla företaget som har en hög servicenivå och snabba leveranser, men med det stora företagets tekniska resurser.

Försäljningsprogram

Haco Rollens försäljningsprogram omfattar bl a:

  • Hjul, kärror, vagnar för industri och sjukhus
  • Reservdelar till handikapphjälpmedel
  • Rekonditionering och reparation av rullstolar, hjälpmedel etc.

Leverans sker direkt från vårt lager i Åkersberga.

Produktutveckling

Vi ställer stora krav på kvalitets- och produktutveckling. Produktutveckling sker med kundens behov och önskemål i fokus.

Miljö

Våra produkter är tillverkade med modern teknik och med metoder som är skonsamma för miljön. Vi strävar efter att göra tillverkningsprocessen så miljövänlig som möjligt. För att ytterligare minska miljöpåverkan så använder vi i möjligaste mån återanvändbart material i våra produkter.

Miljöpolicy

Vi på Haco Rollen vill vara med och värna om vår gemensamma miljö. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter med lång livslängd, vilket bidrar till ett långsiktigt miljötänkande.

Ställ krav på oss, vi kommer att göra allt för att uppfylla dem!